Gas en licht vergelijken Ohé en Laak Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gasverbruik beïnvloedt jouw energierekening. Hierom is het slim om te achterhalen welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Snel gas en licht leveranciers in Ohé en Laak vergelijken? Vul jouw locatie & energieverbruik in. Met behulp van de vergelijker kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ohé en Laak [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één verzamel contract. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Maasgouw (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Ohé en Laak kan gelukkig wel bij één maatschappij. Geholpen door onze tool vind je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk korting bij Greenchoice).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, wind, groen uit EU, grijs, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ohé en Laak.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom regel je via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hieronder achterhaal je de huidige kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen flink per huis. De maandelijkse energienota ligt tussen de €100 – €205. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Ohé en Laak vegelijken. In onderstaand schema tref je geschatte gas-licht kosten voor verschillende soorten woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Ohé en Laak. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Maasgouw.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €122,5 €132 €143,25
Tussenwoning €107,5 €140 €153,75 €165
Hoekwoning €131,25 €151,25 €168,25 €177
2 onder 1 kap €146,25 €169,75 €181,75 €191,5
Villa €176,75 €199,75 €212,5 €222,5
Gemiddeld €122,5 €147,25 €159 €170

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Enexis). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ohé en Laak? Dit is niet afhankelijk van Essent en/of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand bekijk jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “gebruik niet de standby modus ” en “Doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit probleemloos door gebruik te maken van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van allerlei verantwoorde systemen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan infraroodpanelen, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Holland vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Grevenbicht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan moeiteloos de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Limburg) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten met bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Hoogste beoordeling

Opvallend veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en transparantie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en recentelijke beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Ohé en Laak.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk om die reden de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ohé en Laak is nu door het internet. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn aanzienlijk scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Zwolle afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Ohé en Laak? Dat kan door te beleggen in duurzame energiebronnen als pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ohé en Laak vergelijken Probleemloos een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen