Gas en licht vergelijken Zwolle Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te zien welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Zwolle vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Via onze tool kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zwolle [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest vitale aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Zwolle (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Zwolle kan gemakkelijk bij één leverancier. Middels de energievergelijker bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk stroom en gas van Energiedirect.nl).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen, co2 gecompenseerd, wind, zon, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Zwolle.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio? In de opsomming achterhaal je een aantal meest gekozen pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren wel per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €100 tot €150. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Zwolle vegelijken. Via de volgende tabel vind jij aannemelijke kosten voor diverse klasse woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zwolle. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Zwolle.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €121 €132,75 €141,25
Tussenwoning €108,5 €138,25 €152,25 €163,5
Hoekwoning €129,5 €150,25 €166,5 €179,25
2 onder 1 kap €146 €168,25 €184,25 €192,25
Vrijstaand €177,5 €199,75 €212,75 €223,5
Doorsnee €122 €145 €161,5 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen is zo’n storing in enkele ogenblikken beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Zwolle? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl en/of Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening beperken kan op verschillende manieren. Bijgaand achterhaal jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “led-lampen gebruiken ” en “Bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.” Of neem een HR-ketel van Nefit, AWB, Vaillant, Intergas of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Bestel een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je snel aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op dit moment zijn er veel groene systemen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Nederland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Radewijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan meteen de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt nu de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Overijssel) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste beoordeling

Enkele woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie zijn belangrijk. Hiervoor check je het klantcijfer en actuele recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Zwolle.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer hierom de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve details over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zwolle is nu online. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn regelmatig voordeliger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen hoger worden als je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Idsegahuizum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Zwolle gebeurt ook door te beleggen in verantwoorde oplossingen zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Zwolle vergelijken Snel een gas & licht contract afsluiten en aanvragen