Gas en licht vergelijken Idsegahuizum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Idsegahuizum vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruik in. Geholpen door deze website kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Idsegahuizum [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Idsegahuizum kan gemakkelijk bij één bedrijf. Aan de hand van de vergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over Eneco tarieven juli 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen, wind, groen uit NL, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Idsegahuizum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is toereikend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers? Hieronder achterhaal je de huidige kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen nogal per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €80 en €175. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Idsegahuizum vegelijken. Via de volgende tabel vind jij de doorsnee tarieven voor enkele klasse woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Idsegahuizum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel zie je het geschatte energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €123 €131,5 €141,75
Tussenwoning €109,25 €138,5 €153 €162,75
Hoekwoning €130,5 €150,75 €169,5 €177,75
2 onder 1 kap €147 €167,25 €184,5 €193
Villa €177,25 €198,5 €212,25 €223,75
Gemiddeld €123 €145,5 €159,75 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Idsegahuizum? Of je nu klant bent bij DELTA of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of koop een HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Intergas of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit zonder problemen door het toepassen van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van verschillende milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Nederland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Berg en Terblijt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Sommige consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Idsegahuizum.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Idsegahuizum werkt à la minute online. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn doorgaans scherper dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan hoger worden op het moment dat je een boel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in St. Annaparochie afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Idsegahuizum? Doe dit door geld te steken in groene producten zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op deze manier draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Idsegahuizum vergelijken Moeiteloos een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten