Gas en licht vergelijken St. Annaparochie Direct leveranciers vergelijken en bespaar €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in St. Annaparochie vergelijken? Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kan je als consument binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in St. Annaparochie [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest fundamentele aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio het Bildt (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in St. Annaparochie is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl vind jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over stroom van Budget Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, grijs, groen, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in St. Annaparochie.

Nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via Mijn Aansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is genoeg in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij NLE, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall of Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Qurrent? Hierna ontdek je actuele populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €95 en €175. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen St. Annaparochie vegelijken. Hierna bekijk jij de gemiddelde gas-licht kosten voor diverse woningtypes en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in St. Annaparochie. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio het Bildt.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122,75 €131,5 €143,5
Tussenwoning €109 €141,5 €153 €165,25
Hoekwoning €129,25 €150 €167 €176,5
2 onder 1 kap €145 €170,25 €182,25 €193
Landhuis €177,5 €198,5 €214,5 €223,5
Modaal €124,25 €146,5 €160,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Meestal is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in St. Annaparochie? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie en UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina achterhaal jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, Vaillant of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je gemakkelijk aan de hand van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment zijn er meerdere duurzame producten die veel minder stroom gebruiken. Bijv. infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Tegenwoordig vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Lemelerveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan gemakkelijk de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ziet nu de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan zeker de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met 0zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Een deel van de woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Hiervoor check je het cijfer en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven St. Annaparochie.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check altijd de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in St. Annaparochie is binnen no-time via de pc. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn vaak gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Deventer afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in St. Annaparochie is ook mogelijk door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten St. Annaparochie vergelijken Gemakkelijk een stroom en gas contract aanvragen en afsluiten