Gas en licht vergelijken Grevenbicht Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. À la minute gas en licht leveranciers in Grevenbicht vergelijken? Geef je woongegevens en ook energieverbruik in. Middels deze website kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Grevenbicht [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest fundamentele voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Sittard-Geleen (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Grevenbicht kan gemakkelijk bij één organisatie. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk Clean Energy gas).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, groen uit NL, wind, grijs, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Check het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Grevenbicht.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is gepast in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE? Onderstaand achterhaal jij diverse veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen enorm per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €80 tot €165. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Grevenbicht vegelijken. Onderstaand detecteer je geschatte energiekosten voor veel voorkomende woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Grevenbicht. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €123,5 €133,5 €141,5
Tussenwoning €108,25 €139,25 €153,75 €163,5
Hoekwoning €132,5 €150,5 €169,25 €179
2 onder 1 kap €147,5 €168,75 €181,25 €191,5
Vrijstaand €178,25 €197,25 €213,25 €221,5
Gemiddeld €123,25 €145 €158,5 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (bijv. Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Meestal is een elektriciteitsprobleem heel erg snel gefixt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Grevenbicht? Of je nu stroom afneemt bij Engie of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina achterhaal jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “De oven open zetten nadat je hem hebt gebruikt.” Of bestel de HR-ketel van Atag, AWB, Intergas, Remeha of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit moeiteloos door middel van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig bestaan er veel duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Zenderen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan probleemloos de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en betrouwbare informatie is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Grevenbicht.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Analyseer eerst jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Grevenbicht werkt à la minute via de pc. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan die voor consumenten. De korting kan flink oplopen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Radewijk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Grevenbicht is ook mogelijk door te gaan voor verantwoorde oplossingen zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Grevenbicht vergelijken Vandaag nog een stroom & gas abonnement aanvragen + afsluiten