Gas en licht vergelijken Warfstermolen Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energierekening. Daarom loont het om te checken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Warfstermolen vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Warfstermolen [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet middels een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Warfstermolen kan gelukkig wel bij één maatschappij. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker vind je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk besparen bij De Vastelastenbond).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit EU, grijs, zon, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Warfstermolen.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Eneco of Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, ENGIE? In de opsomming zie je de huidige top gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren flink per woning. De maandelijkse energienota varieert tussen €110 en €250. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Warfstermolen vegelijken. Hierna detecteer je de nominale prijzen voor verschillende type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Warfstermolen. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €121 €130,75 €140,5
Tussenwoning €108,5 €140,75 €152,75 €165,25
Hoekwoning €130,5 €150,25 €166,75 €176,75
2 onder 1 kap €146,75 €170 €183,5 €191,5
Vrijstaand €177,25 €199,25 €214,5 €222
Modaal €123,25 €145 €158,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Cogas). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Normaal is een stroomprobleem binnen een paar minuten verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Warfstermolen? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening reduceren is te doen op diverse manieren. Bijgaand detecteer je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “nemen van ledverlichting ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of neem een HR-ketel van Atag, AWB, Remeha, Intergas of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je vlug aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Heden ten dage kun jij gebruik maken van meerdere duurzame energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Tegenwoordig zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Nijeholtwolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval vlug de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet vlug de goedkoopste leverancier (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom op basis van onder andere zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende beoordeling

Veel woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor kan je kijken naar het eindcijfer en actuele reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Warfstermolen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer daarom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende advies betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Warfstermolen gaat eenvoudig via de pc. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn regelmatig betaalbaarder dan die voor consumenten. De bonus kan groter worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Grevenbicht afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Warfstermolen? Dat kan door geld te steken in “groene” oplossingen zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Warfstermolen vergelijken Eenvoudig een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen