Gas en licht vergelijken Emmen Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas beïnvloedt jouw energiekosten. Daarom loont het om na te gaan welke energieaanbieder voor jou voordelig is. À la minute gas en licht leveranciers in Emmen vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Emmen [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een totaal abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de regio Emmen (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Emmen doen de meesten bij één aanbieder. Door middel van onze tool tref je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over Huismerk Energie korting).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, grijs, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Emmen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, NLE, Vattenfall, Eneco, Essent of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers? Onderstaand zie je onze top energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €100 en €215. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de contract vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Emmen vegelijken. In de tabel bekijk je aannemelijke tarieven voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Emmen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Emmen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €123 €133 €140,5
Tussenwoning €109,25 €139,75 €153 €162,25
Hoekwoning €132,5 €152 €166,5 €176,75
2 onder 1 kap €147,25 €169,5 €184 €193,25
Landhuis €179,5 €198,5 €213,5 €223
Doorsnee €121,25 €146,5 €161,25 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Emmen? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en/of UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina vind je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “let op het energielabel ” en “Minder vaak een warm bad nemen.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Nefit, Atag, Vaillant of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Kies voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit eenvoudig via onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage is er keuzen uit aantrekkelijke milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. O.a. zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Tegenwoordig vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Wesepe vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan direct de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met onder andere CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende klantervaring

Opvallend veel woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Hiervoor lees je de gemiddelde cijfers en recentelijke beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Emmen.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk daarom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Emmen gaat à la minute via internet. Je vindt veel B2B contracten. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn aanzienlijk gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan groter worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Oostdijk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Emmen gebeurt ook door te gaan voor milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Emmen vergelijken Direct een gas en licht contract aanvragen & afsluiten