Gas en licht vergelijken Wesepe Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energienota. Vandaar is het goed om te analyseren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Wesepe vergelijken? Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in. Middels de vergelijker kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wesepe [Update september 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest elementaire aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Olst-Wijhe (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Wesepe doe je wel bij één leverancier. Door gebruik te maken van onze tool zie je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check contract afsluiten bij Allure Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Overijssel).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, wind, grijs, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Zoek naar het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wesepe.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Ken jij Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice, Eneco of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Qurrent? Hieronder vind je onze populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanmerkelijk per woning. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €120 – €225. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Wesepe vegelijken. Hierna zie je de modale prijzen voor diverse woningtypes en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Wesepe. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Olst-Wijhe.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €122 €130,5 €140,75
Tussenwoning €107,25 €139,25 €152,5 €162,75
Hoekwoning €130,25 €152,5 €166,5 €177,5
2 onder 1 kap €144,25 €169,25 €182 €194,5
Bungalow €177,25 €199,75 €213,25 €224
Modaal €122,5 €146,75 €159,75 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Normaal zijn elektriciteitsstoringen in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Wesepe? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “kouder douchen ” en “Hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, Intergas of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je onmiddellijk door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Op het ogenblik zijn er allerlei duurzame installaties die op lage kosten draaien. Onder andere warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Op dit moment zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Nootdorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval zonder problemen de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan zeker het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Meer en meer contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar het cijfer en actuele beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Wesepe.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer daarom de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wesepe gaat eenvoudig via internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn altijd voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan groter worden als je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Haelen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Wesepe is ook mogelijk door geld te steken in verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Wesepe vergelijken Gemakkelijk een gas & licht abonnement aanvragen & afsluiten