Gas en licht vergelijken Haelen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gasverbruik zie je terug in jouw energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Haelen vergelijken? Vul jouw locatie plus geschatte verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kun jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haelen [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Leudal (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Haelen doen de meesten bij één aanbieder. D.m.v. de gaslicht-vergelijker achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over Coteq Netbeheer gas).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Haelen.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco of Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Oxxio? Hierna detecteer je actuele meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen enorm per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €95 tot €190. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Haelen vegelijken. Onderstaand bekijk jij de doorsnee energiekosten voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Haelen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Leudal.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €120,5 €132 €143,5
Tussenwoning €108,25 €138,75 €152,25 €162,5
Hoekwoning €130,25 €151,25 €166,5 €177
2 onder 1 kap €147,5 €168 €181,75 €192,5
Landhuis €177 €199,75 €212,5 €222,5
Gemiddeld €123,25 €145,75 €161,25 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (o.a. Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Haelen? Of je nu stroom afneemt bij Energieflex en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder bekijk je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, Nefit of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij probleemloos door middel van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van aantrekkelijke verantwoorde systemen die goedkoop verwarmen. Zoals biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Zuidvelde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan zeker de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten met bijv. groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Een deel van de Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het klantcijfer en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Haelen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haelen gaat meteen in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn vaak scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik mag men aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Riel afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Haelen kan natuurlijk door te kiezen voor milieuvriendelijke producten als zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Hierdoor draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Haelen vergelijken Makkelijk & snel een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten