Gas en licht vergelijken Riel Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het verstookte gas drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Riel vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruik in. Aan de hand van onze tool kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je direct de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Riel [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest fundamentele aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier werkzaam rondom Goirle (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Riel doen de meesten bij één organisatie. Dankzij de gaslicht-vergelijker tref jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk groene stroom Enduris).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, grijs, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Riel.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is afdoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie of Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent? Hieronder tref je de top energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanmerkelijk per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €95 tot €200. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Riel vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij mogelijke prijzen voor populaire soorten huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Riel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand vind jij het verwachte energieverbruik in de regio Goirle.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €120,5 €132,25 €141,75
Tussenwoning €106,5 €141,25 €154,5 €162,5
Hoekwoning €130 €152,25 €168 €176,5
2 onder 1 kap €144,25 €168 €183,25 €192,25
Vrijstaand €176,5 €198 €213,25 €222,25
Modaal €124,5 €145 €159,25 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Westland Infra). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. In de regel zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Riel? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie of Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder detecteer je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, AWB, Vaillant, Remeha of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij meteen via onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag vind je diverse milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Horn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval eenvoudig de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van bronnen zoals windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Meer en meer mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is noodzakelijk. Hiervoor lees je de gemiddelde cijfers en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Riel.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Controleer altijd jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve informatie over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Riel kan nu in een online omgeving. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De energietarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans scherper dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Blankenham afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Riel is ook mogelijk door geld te steken in verantwoorde systemen als zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Riel vergelijken Vandaag nog een gas en elektra contract aanvragen + afsluiten