Gas en licht vergelijken Horn Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Daarom is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Horn vergelijken? Voer je adres en ook verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Horn [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de belangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via één compleet abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Leudal (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Horn is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Powerpeers prijzen).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon, grijs, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Horn.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco, NLE of Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers? Onderstaand achterhaal je diverse veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen enorm per woning. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €85 – €150. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Horn vegelijken. Via de volgende tabel tref jij geschatte kosten voor verschillende soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Horn. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Leudal.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €121,25 €130,75 €142,5
Tussenwoning €107,25 €138,75 €155,5 €165
Hoekwoning €130,75 €151,75 €167,75 €177
2 onder 1 kap €145 €170,5 €184,25 €193
Villa €179,25 €199 €214,25 €224,5
Gemiddeld €123 €146,5 €159,5 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Horn? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten beperken kan op verschillende manieren. Hieronder vind jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Zoals “gebruik niet de standby modus ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Atag, AWB of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij probleemloos door middel van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is gewoon duur. Heden ten dage bestaan er verschillende verantwoorde energiebronnen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Beerzerveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan zonder problemen de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt vlug de goedkoopste aanbieder (uit Limburg) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan zeker de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met o.a. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Opvallend veel woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en transparantie zijn belangrijk. Hiervoor neem je als uitganspunt het cijfer en nieuwe comments van andere consumenten voor energiebedrijven Horn.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bekijk om die reden de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Horn gaat nu online. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk lager dan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Soest afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Horn is ook mogelijk door te investeren in duurzame producten zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Horn vergelijken Eenvoudig een gas en licht contract afsluiten & aanvragen