Gas en licht vergelijken Zuidvelde Snel leveranciers vergelijken en bespaar €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gasverbruik drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierom is het verstandig om te controleren welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Zuidvelde vergelijken? Voer je adres plus geschatte verbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kan je als consument ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zuidvelde [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een totaal abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Noordenveld (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Zuidvelde kan gemakkelijk bij één leverancier. Door middel van onze tool tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over beoordeling Pure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit EU, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Zuidvelde.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl? In de volgende lijst vind jij de meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen enorm per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €75 tot €190. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Zuidvelde vegelijken. Via de volgende tabel vind jij de gemiddelde prijzen voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zuidvelde. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Noordenveld.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €121 €130,25 €142,25
Tussenwoning €108,25 €140,75 €153,25 €165,25
Hoekwoning €129,75 €150 €169 €179
2 onder 1 kap €145,75 €170 €182 €191,25
Vrijstaand €178,75 €199,5 €214 €221,5
Gemiddeld €121,5 €144,5 €161,5 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Vaak is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Zuidvelde? Dit is niet afhankelijk van Eneco en UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten verminderen is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Remeha of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij moeiteloos door gebruik van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van diverse verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In ons land vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Pingjum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan gemakkelijk de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft nu de goedkoopste maatschappij (uit Drenthe) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Een groeiend aantal consumenten willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het klantcijfer en actuele comments van afnemers voor energiebedrijven Zuidvelde.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Check als eerste het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zuidvelde kan direct online. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn altijd scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden wanneer je veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Horn afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Zuidvelde? Doe dit door geld te steken in milieuvriendelijke installaties zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Zuidvelde vergelijken Moeiteloos een gas en licht abonnement aanvragen en afsluiten