Gas en licht vergelijken Pingjum Nu leveranciers vergelijken en bespaar €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het verstookte gas beïnvloedt de energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om te checken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. À la minute gas en licht leveranciers in Pingjum vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kan je als consument gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Pingjum [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest vitale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Pingjum kan gemakkelijk bij één organisatie. Middels onze tool detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie-aanbieder Huismerk Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, grijs, groen uit NL, zon, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Pingjum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is toereikend bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall, NLE of Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Powerpeers? In de volgende lijst tref jij een aantal scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen flink per huis. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €80 tot €245. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Pingjum vegelijken. Onderstaand tref je mogelijke prijzen voor populaire soorten woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Pingjum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,75 €131,25 €140,25
Tussenwoning €108,5 €141,25 €155 €162,75
Hoekwoning €129,5 €151,25 €169,25 €178,5
2 onder 1 kap €147,5 €169,75 €184,25 €194,5
Bungalow €179,5 €199 €213 €222,25
Doorsnee €121,25 €144,5 €159,25 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Stedin). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Meestal zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Pingjum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie en Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna achterhaal jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “meer truien en dekens gebruiken ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Atag, Remeha, Vaillant of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je onmiddellijk door gebruik van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van meerdere groene producten die goedkoop verwarmen. Bijv. warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Hierden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan ogenblikkelijk de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij achterhaald moeiteloos de goedkoopste maatschappij (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Beste waardering

Steeds meer mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het eindcijfer en betrouwbare recensies van afnemers voor energiebedrijven Pingjum.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer als eerste jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Pingjum is à la minute via de pc. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans goedkoperdan die voor consumenten. De bonus kan toenemen op het moment dat je meer gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Beerzerveld afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Pingjum? Doe dit door een belang te nemen in groene systemen als zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Pingjum vergelijken Direct een elektra & gas abonnement aanvragen en afsluiten