Gas en licht vergelijken Hierden Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energiekosten. Daarom is het verstandig om te vergelijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Nu gas en licht leveranciers in Hierden vergelijken? Geef je woongegevens en ook geschatte verbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hierden [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Harderwijk (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Hierden doe je wel bij één partij. D.m.v. onze tool achterhaal jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over De Vastelastenbond vergelijken).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Hierden.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is voldoende bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Essent of Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE? In de opsomming detecteer je diverse veel afgesloten pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse energielasten varieert tussen €100 en €150. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Hierden vegelijken. Hieronder zie je aannemelijke tarieven voor populaire soorten huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Hierden. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Harderwijk.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €122,5 €130,25 €140,75
Tussenwoning €109,25 €140 €155 €164,25
Hoekwoning €129,75 €151,25 €169,5 €176,5
2 onder 1 kap €146,75 €170,5 €184,5 €193
Villa €177,75 €198,5 €215,5 €222,75
Modaal €121,25 €144,25 €158,75 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal komt dit door de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Hierden? Of je nu klant bent bij Budget Energie en Pure Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand achterhaal jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “kouder douchen ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Remeha, Intergas, AWB of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij direct op basis van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik zijn er aantrekkelijke “groene” energiebronnen die goedkoop verwarmen. Zoals warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Assen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan vandaag nog de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij spot binnen no-time de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” filter. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met bijv. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste beoordeling

Opvallend veel woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het klantcijfer en nieuwe meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Hierden.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bekijk eerst de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hierden gaat probleemloos in een online omgeving. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn een stuk voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan hoger worden in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Sexbierum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Hierden? Dat kan door te investeren in verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Hierden vergelijken Simpel een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten