Gas en licht vergelijken Oostdijk Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas zie je terug in jouw energienota. Om die reden is het verstandig om te analyseren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Oostdijk vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kan je als consument snel de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oostdijk [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Reimerswaal (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Oostdijk doen de meesten bij één bedrijf. Met behulp van de vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk vergelijk Energieflex).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit EU, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oostdijk.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via MijnAansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom kan volstaan bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE, Eneco of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio? Onderstaand vind je diverse kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen flink per gezin. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €80 tot €245. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oostdijk vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij de nominale energiekosten voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oostdijk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Reimerswaal.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €121 €131,75 €141,25
Tussenwoning €109 €141 €155,5 €163,25
Hoekwoning €132 €150,25 €167,25 €179
2 onder 1 kap €146,75 €169,25 €182,5 €192,25
Landhuis €178,5 €197,5 €215,25 €223
Gemiddeld €123,25 €146,25 €160,75 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oostdijk? Of je nu stroom afneemt bij E.ON of Powerpeers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder vind jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “gebruik niet de standby modus ” en “De vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Atag, Nefit, Intergas of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je eenvoudig door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag bestaan er diverse milieuvriendelijke energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In ons land zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Haelen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval snel de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Zeeland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer hiervoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Goede recensies

Opvallend veel woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen raadpleeg je de totale beoordeling en de laatste meningen van klanten voor energiebedrijven Oostdijk.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oostdijk kan à la minute online. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De kosten kun je vinden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan sterk oplopen zodra je een boel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van je privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Aerdt afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Oostdijk gebeurt ook door te beleggen in “groene” installaties zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Oostdijk vergelijken Probleemloos een stroom & gas abonnement afsluiten en aanvragen