Gas en licht vergelijken Blitterswijck Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat je verstookt drukt zwaar op de energienota. Om die reden is het slim om te achterhalen welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Blitterswijck vergelijken? Voer je adres en ook energieverbruik in. Geholpen door de energievergelijker kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Blitterswijck [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf in de provincie Venray (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Blitterswijck is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over oversluiten Coteq Netbeheer).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, zon, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Blitterswijck.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Essent, Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie of Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio? In de kolommen hierna vind je de scherpe energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per gezin. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €100 en €195. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Blitterswijck vegelijken. Via de volgende tabel vind je aannemelijke prijzen voor enkele klasse woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Blitterswijck. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Venray.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €123,25 €131,5 €141,75
Tussenwoning €108,25 €141 €154,25 €165,25
Hoekwoning €130,25 €150,25 €169,5 €176,25
2 onder 1 kap €147 €167,25 €184 €192,5
Villa €176,25 €200,5 €212,25 €224,5
Doorsnee €121,25 €147 €161,5 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Enduris). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Vaak is een stroomprobleem binnen een paar minuten opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Blitterswijck? Of je nu klant bent bij Essent en/of MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “neem een waterbespaarder ” en “Zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Vaillant of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat zonder problemen via onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag bestaan er veel “groene” installaties waarbij je goedkoop uit bent. O.a. biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Spanga vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan moeiteloos de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan zeker de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste reviews

Sommige Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en betrouwbare meningen van afnemers voor energiebedrijven Blitterswijck.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer dus de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Blitterswijck kan direct door het internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn doorgaans scherper dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van het privégebruik kan je aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Loenen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Blitterswijck? Dat kan door te investeren in groene producten zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Blitterswijck vergelijken Eenvoudig een gas & stroom abonnement afsluiten en aanvragen