Gas en licht vergelijken Spanga Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierdoor is het verstandig om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Spanga vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Via onze tool kun je snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Spanga [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet middels één compleet abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf actief in de buurt van Weststellingwerf (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Spanga doe je wel bij één bedrijf. Met behulp van de energievergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de stappen hieronder (of check vergelijk direct Vandebron).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Spanga.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is zat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice, NLE of Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? In de opsomming ontdek je actuele top energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen flink per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €115 en €215. Direct de gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Spanga vegelijken. Hieronder tref jij de nominale tarieven voor enkele soorten huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Spanga. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna vind je het geschatte energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €120,25 €130,75 €142,25
Tussenwoning €107 €138,25 €153,75 €162,5
Hoekwoning €132 €150 €169 €177
2 onder 1 kap €147,5 €167,75 €184,25 €194
Vrijstaand €177 €197,25 €214 €224,25
Doorsnee €121,75 €147,25 €158,25 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Vaak is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Spanga? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en/of Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website ontdek je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij onmiddellijk op basis van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van allerlei verantwoorde systemen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Leersum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan ogenblikkelijk de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste maatschappij (die levert in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van onder andere windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste klantervaring

Meer en meer consumenten willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en de laatste meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Spanga.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Check daarom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Spanga kan moeiteloos via de pc. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak voordeliger dan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen zodra je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Den Dolder afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Spanga? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Spanga vergelijken Snel online een stroom & gas abonnement aanvragen & afsluiten