Gas en licht vergelijken Leersum Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energierekening. Daarom loont het om te zien welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Leersum vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Leersum [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Utrechtse Heuvelrug (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Leersum kan gemakkelijk bij één partij. Met behulp van onze tool zie je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk MAIN Energie voor gas en licht).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Utrecht).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Zoek naar de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Leersum.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket volstaat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kiezen jullie voor Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent, Vattenfall of Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna detecteer je een aantal meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanzienlijk per woning. De maandelijkse energienota varieert tussen €75 tot €165. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Leersum vegelijken. Hieronder tref jij aannemelijke kosten voor verschillende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Leersum. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Utrechtse Heuvelrug.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €121,25 €130,5 €140,5
Tussenwoning €106,75 €141,25 €154,25 €162,25
Hoekwoning €130,5 €151 €168,75 €176,25
2 onder 1 kap €146,25 €168 €183 €191,5
Vrijstaand €177 €199 €214 €223
Modaal €121,5 €145,5 €161,25 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijv. Cogas). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Meestal zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken opgelost. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Leersum? Het maakt niet uit of je zit bij Budget Energie en/of Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie reduceren is te doen op diverse manieren. Bijgaand vind je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, AWB of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je nu aan de hand van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Heden ten dage vind je diverse duurzame systemen die op lage kosten draaien. O.a. zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In ons land hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Dalmsholte vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan eenvoudig de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij doorzoekt snel de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Utrecht) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende recensies

Een deel van de huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor kijk je naar het klantcijfer en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Leersum.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bekijk eerst de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Leersum kan snel online. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn aanzienlijk lager dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan flink oplopen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Veenhuizen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Leersum is ook mogelijk door te gaan voor “groene” systemen als pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Leersum vergelijken Zonder moeite een gas & licht abonnement aanvragen + afsluiten