Gas en licht vergelijken Harderwijk Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gasverbruik zie je terug in jouw energiekosten. Om die reden is het verstandig om te zien welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Harderwijk vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus energieverbruik in. Via de vergelijker kan je direct de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Harderwijk [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Harderwijk (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Harderwijk kan gelukkig wel bij één partij. Via deze website achterhaal jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over MAIN Energie stroom).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (wind, groen uit EU, grijs, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Harderwijk.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio? In de opsomming zie je de huidige veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanmerkelijk per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €105 tot €195. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Harderwijk vegelijken. In onderstaand schema tref je aannemelijke tarieven voor diverse soorten woningen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Harderwijk. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Harderwijk.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €120,75 €133 €140,5
Tussenwoning €109,25 €139,5 €152,75 €162,25
Hoekwoning €129,75 €151 €167,25 €178,5
2 onder 1 kap €147 €169,75 €182,5 €192,25
Vrijstaand €179,5 €198,75 €213,25 €222,25
Modaal €123 €147,5 €159 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem heel erg snel weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Harderwijk? Of je nu klant bent bij Engie of Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder vind jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijv. “korter douchen ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Remeha, Intergas, Atag of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij gemakkelijk via onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig is er keuzen uit meerdere “groene” installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Zweins vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan onmiddellijk de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt vlug de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Gelderland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met 0groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste klantervaring

Veel Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Harderwijk.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bekijk eerst de einddatum van je contract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Harderwijk kan eenvoudig via de pc. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn vaak goedkoperdan die voor consumenten. De korting kan hoger worden als je een hoop gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Roderesch afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Harderwijk kan natuurlijk door te investeren in groene energiebronnen zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Harderwijk vergelijken A la minute een gas & licht contract aanvragen en afsluiten