Gas en licht vergelijken Renesse Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Vandaar is het slim om te checken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Meteen gas en licht leveranciers in Renesse vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruiksgegevens in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Renesse [Update september 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Schouwen-Duiveland (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Renesse kan gelukkig wel bij één organisatie. Middels de energievergelijker vind je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek groene stroom HVC).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zeeland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, wind, grijs, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Renesse.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten september 2023

Ben je al bekend met Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE of ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio? Hieronder vind je actuele kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren enorm per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €90 en €180. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Renesse vegelijken. In het schema hieronder ontdek je geschatte tarieven voor populaire soorten woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Renesse. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio Schouwen-Duiveland.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €123,25 €133,25 €141,25
Tussenwoning €109 €138,5 €152,75 €165
Hoekwoning €131,25 €149,25 €169,25 €177,75
2 onder 1 kap €146 €170 €182,5 €191,75
Bungalow €179 €198,25 €213 €223
Doorsnee €122,25 €144,25 €160,75 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter komt dit door de netbeheerder (bijv. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Renesse? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie en/of Powerpeers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “een goede thermoskan gebruiken ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, AWB, Intergas, Atag of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij snel op basis van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment zijn er verschillende milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Op dit moment zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Hooge Mierde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval simpelweg de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Zeeland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Enkele woningeigenaren willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en transparantie is onmisbaar. Om dit te weten te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en actuele reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Renesse.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer als eerste de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Renesse kan eenvoudig in een online omgeving. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn regelmatig scherper dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan hoger worden op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Bern afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Renesse? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke systemen zoals zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zo draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Renesse vergelijken Direct een gas & stroom abonnement aanvragen & afsluiten