Gas en licht vergelijken Bern Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Hierom is het verstandig om te vergelijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Bern vergelijken? Geef je woongegevens + verbruik in. Door middel van deze website kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bern [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving Zaltbommel (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Bern kan gemakkelijk bij één bedrijf. Door middel van de energievergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over oversluiten Engie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Bern.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall of Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Qurrent? Hierna zie je diverse veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen enorm per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €95 tot €180. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Bern vegelijken. In onderstaand schema detecteer je de doorsnee energiekosten voor enkele type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bern. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna vind je het verwachte energieverbruik in de regio Zaltbommel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €120,5 €131,75 €140,25
Tussenwoning €109,5 €138,75 €152,75 €164,5
Hoekwoning €131,75 €151 €168,75 €179,25
2 onder 1 kap €146,25 €170,5 €183,75 €193,75
Bungalow €179,5 €198,75 €213 €222,75
Gemiddeld €121,75 €147 €161,25 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Bern? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en/of Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand zie je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “een goede thermoskan gebruiken ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je snel door gebruik van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Heden ten dage zijn er interessante milieuvriendelijke systemen die op lage kosten draaien. O.a. zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Slenaken vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan eenvoudig de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij doorzoekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Gelderland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende beoordeling

Steeds meer Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie zijn belangrijk. Om hier achter te komen lees je de gemiddelde cijfers en actuele beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Bern.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Controleer eerst jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele details over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bern is vlug online. Je vindt veel B2B contracten. De prijzen kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn een stuk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan groter worden zodra je veel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Lexmond afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Bern? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke systemen zoals infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Bern vergelijken Gemakkelijk een gas & licht contract aanvragen en afsluiten