Gas en licht vergelijken Slenaken Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas dat je verstookt heeft veel invloed op de energiekosten. Vandaar loont het om te controleren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Slenaken vergelijken? Voer je adres en ook verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van onze tool kan jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Slenaken [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Gulpen-Wittem (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Slenaken kan gemakkelijk bij één organisatie. Door middel van de gaslicht-vergelijker vind jij de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk vergelijk direct Allure Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, wind, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Slenaken.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom voldoet in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Eneco, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Onderstaand ontdek je de huidige vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen aanzienlijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €95 en €165. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Slenaken vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je mogelijke prijzen voor populaire soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Slenaken. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Gulpen-Wittem.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €120,75 €131,25 €142,5
Tussenwoning €107 €139,75 €154,5 €165
Hoekwoning €132,5 €151,75 €167,5 €176,5
2 onder 1 kap €147,5 €168,25 €182,75 €192,5
Vrijstaand €176,5 €197,75 €213 €223,5
Standaard €122,75 €147 €158,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Normaal is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Slenaken? Het maakt niet uit of je zit bij Engie of Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “wassen op 30 graden ” en “Dekens op de bank leggen.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit binnen no-time door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage zijn er interessante duurzame installaties die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Lambertschaag vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan onmiddellijk de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies daarvoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van o.a. windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Sommige woningeigenaren willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de totale beoordeling en betrouwbare meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Slenaken.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Slenaken werkt binnen no-time door het internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn altijd gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan toenemen in het geval je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in De Schiphorst afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Slenaken kan natuurlijk door te investeren in verantwoorde energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Slenaken vergelijken Snel een gas & licht abonnement aanvragen + afsluiten