Gas en licht vergelijken De Schiphorst Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat je verstookt kom je weer tegen in je energierekening. Om die reden is het geen gek idee om te bekijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in De Schiphorst vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kun je direct de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Schiphorst [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf in de regio Meppel (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in De Schiphorst kan gemakkelijk bij één partij. Aan de hand van deze website tref jij de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over Coteq Netbeheer contract afsluiten).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit De Schiphorst.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Greenchoice, Vattenfall, NLE, Essent, Eneco of ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers? Hieronder tref je de top stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen enorm per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €115 – €225. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen De Schiphorst vegelijken. Hierna bekijk jij de nominale energiekosten voor verschillende type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in De Schiphorst. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Meppel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121,75 €131 €141,25
Tussenwoning €107,25 €139,75 €153,5 €165,5
Hoekwoning €131,25 €151,25 €166,25 €177,75
2 onder 1 kap €146,25 €168 €181,75 €191,25
Landhuis €177,5 €198,75 €214 €221,75
Standaard €123 €145,25 €160,5 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (als. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. In de regel is zo’n storing binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in De Schiphorst? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor of MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten reduceren is te doen op diverse manieren. Bijgaand vind je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “een afwasteil gebruiken ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Atag, Vaillant, Nefit of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je gemakkelijk door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kun jij gebruik maken van veel duurzame systemen die op lage kosten draaien. Denk aan zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Uithuizermeeden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan binnen no-time de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om hier achter te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven De Schiphorst.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Controleer altijd de einddatum van je contract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Schiphorst is vlug door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen sterk oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Musselkanaal afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in De Schiphorst is ook mogelijk door een belang te nemen in groene systemen zoals infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten De Schiphorst vergelijken Snel een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen