Gas en licht vergelijken Musselkanaal Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energienota. Hierom is het beslist niet onverstandig om te zien welke energiemaatschappij het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Musselkanaal vergelijken? Voer je adres en ook verwachte gas-licht verbruik in. Via de energievergelijker kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je snel de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Musselkanaal [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de allerbelangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de regio Stadskanaal (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Musselkanaal doe je wel bij één maatschappij. Middels de gaslicht-vergelijker detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie van Enduris).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Musselkanaal.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent? In de volgende lijst ontdek je een aantal meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanzienlijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €95 – €155. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Musselkanaal vegelijken. In onderstaand schema bekijk je de modale energiekosten voor populaire type huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Musselkanaal. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Stadskanaal.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €122,25 €132,5 €142,75
Tussenwoning €108,5 €139 €153,75 €165
Hoekwoning €130,25 €149,5 €166,75 €176,75
2 onder 1 kap €144,25 €167,75 €182 €193
Bungalow €176,25 €200,5 €213,75 €223,75
Standaard €124,5 €146,75 €158,75 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (zoals Enexis). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in no-time verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Musselkanaal? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent of Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Hierna zie je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “led-lampen gebruiken ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Intergas, AWB, Vaillant of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Neem een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij eenvoudig middels onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op dit moment zijn er verschillende milieuvriendelijke systemen die op lage kosten draaien. O.a. zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Enter vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan zonder problemen de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan zeker de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Enkele woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie zijn belangrijk. Hiervoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recente recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Musselkanaal.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer als eerste de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Musselkanaal gaat snel via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn doorgaans lager dan de particuliere tarieven. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Winde afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Musselkanaal? Doe dit door te kiezen voor duurzame energiebronnen zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Musselkanaal vergelijken A la minute een elektra & gas contract aanvragen & afsluiten