Gas en licht vergelijken Winde Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energienota. Vandaar is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Nu gas en licht leveranciers in Winde vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruik in. Middels deze website kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Winde [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest essentiële voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de provincie Tynaarlo (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Winde doen de meesten bij één leverancier. Geholpen door deze website tref je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk vergelijk tarieven Vandebron).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen, grijs, groen uit EU, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Winde.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is toereikend bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, Eneco, Pure Energie, NLE of Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna bekijk jij een aantal veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €105 en €210. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Winde vegelijken. In het schema hieronder vind jij de gemiddelde tarieven voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Winde. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Tynaarlo.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,25 €130,5 €140,25
Tussenwoning €108,75 €139,75 €155,25 €162,25
Hoekwoning €131 €152,5 €167,5 €176,25
2 onder 1 kap €147 €169,75 €181,75 €191,25
Vrijstaand €178,5 €198,25 €212,5 €222,75
Doorsnee €124,25 €147 €158,5 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Winde? Of je nu stroom afneemt bij Essent en MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. O.a. “led-lampen gebruiken ” en “Het dak isoleren.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Atag of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit onmiddellijk aan de hand van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Tegenwoordig kan je profiteren van diverse duurzame energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Oosterleek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval simpelweg de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Enkele mensen willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en de laatste recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Winde.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bestudeer om die reden de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Winde gaat vandaag nog door het internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn soms betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan hoger worden zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Hei- en Boeicop afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer bedrijven willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Winde? Dat kan door geld te steken in “groene” installaties zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Winde vergelijken Snel online een licht & gas contract afsluiten & aanvragen