Gas en licht vergelijken Oosterleek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Vandaar loont het om te vergelijken welke energieleverancier het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Oosterleek vergelijken? Voer je adres en energieverbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je als consument gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna detecteer je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosterleek [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de provincie Drechterland (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Oosterleek doen de meesten bij één bedrijf. D.m.v. de gaslicht-vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Volg het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk MAIN Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (zon, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Oosterleek.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE of Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Oxxio? Hieronder achterhaal jij een aantal top gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen behoorlijk per woning. De maandelijkse energienota varieert tussen €75 en €215. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Oosterleek vegelijken. In de tabel detecteer je de doorsnee gas-licht kosten voor diverse type huizen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Oosterleek. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Drechterland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123 €130,5 €142,5
Tussenwoning €109,25 €138,25 €155,5 €162,25
Hoekwoning €131,25 €150 €169,25 €179,5
2 onder 1 kap €146,5 €167,5 €184,5 €193,5
Landhuis €178 €200,25 €215 €221,75
Standaard €124,25 €144,5 €160,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Oosterleek? Of je nu klant bent bij Energieflex en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “niet alle radiatoren open zetten ” en “Spouwmuren isoleren.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, Nefit of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij meteen aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Heden ten dage vind je velerlei groene producten die op lage kosten draaien. Onder andere pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Handel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval onmiddellijk de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten op basis van onder andere groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Sommige woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor lees je het eindcijfer en betrouwbare beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Oosterleek.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Inspecteer om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosterleek is probleemloos in een online omgeving. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn soms goedkoperdan de particuliere tarieven. Het voordeel kan flink oplopen als je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Aldeboarn afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Oosterleek gebeurt ook door te beleggen in groene installaties zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Oosterleek vergelijken Direct een licht & gas contract afsluiten + aanvragen