Gas en licht vergelijken Handel Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energierekening. Daarom is het verstandig om te bekijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Snel gas en licht leveranciers in Handel vergelijken? Voer je adres en geschatte verbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Handel [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de regio Gemert-Bakel (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Handel kan gemakkelijk bij één aanbieder. Middels de vergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Energiedirect.nl stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Handel.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water regel je via Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket voldoet bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers? In de opsomming vind jij actuele top gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen nogal per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €115 tot €185. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Handel vegelijken. Onderstaand bekijk jij de gemiddelde prijzen voor enkele soorten huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Handel. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel zie je het geschatte energieverbruik in de regio Gemert-Bakel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €120,75 €133,25 €141
Tussenwoning €109 €138,75 €154 €164
Hoekwoning €130,5 €151 €168,25 €178,25
2 onder 1 kap €145,75 €169,25 €181,5 €192
Landhuis €176,25 €198,5 €213,75 €223,5
Doorsnee €122,5 €144,5 €159,25 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken gefixt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Handel? Dit is niet afhankelijk van Fenor en/of Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website ontdek je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat probleemloos door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik is er keuzen uit interessante milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. Neem nou biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Zwaagdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval direct de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste beoordeling

Sommige huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Daarvoor neem je als uitganspunt het cijfer en actuele comments van andere consumenten voor energiebedrijven Handel.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Inspecteer om die reden het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Handel kan eenvoudig via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De kosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De korting kan groter worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Rijs afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Handel? Doe dit door te investeren in groene systemen zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Handel vergelijken Vandaag nog een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen