Gas en licht vergelijken Zwaagdijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gasverbruik drukt zwaar op je energierekening. Hierdoor is het verstandig om te controleren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Snel gas en licht leveranciers in Zwaagdijk vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zwaagdijk [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Medemblik (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Zwaagdijk doe je wel bij één bedrijf. Door gebruik te maken van onze tool achterhaal je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de stappen hieronder (of check beoordeling Enduris).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Zwaagdijk.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is zat bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco of Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? In de opsomming tref je een aantal meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren flink per woning. De maandelijkse energienota ligt tussen de €100 – €190. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Zwaagdijk vegelijken. In onderstaand schema achterhaal jij de doorsnee prijzen voor verschillende woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Zwaagdijk. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Medemblik.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €123,25 €132,75 €142,25
Tussenwoning €108 €139,75 €153,5 €162,5
Hoekwoning €130 €149,75 €167,5 €176,75
2 onder 1 kap €146,25 €169,25 €184,5 €193
Vrijstaand €177,25 €198,75 €214,5 €223,5
Standaard €122,25 €146,75 €158,75 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (zoals Liander). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Zwaagdijk? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor of Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand achterhaal jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “apparaten uitschakelen ” en “De helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.” Of koop een HR-ketel van Nefit, AWB, Intergas, Vaillant of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit binnen no-time door gebruik te maken van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik is er keuzen uit meerdere duurzame energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Prinsenbeek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan snel de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Of willen jullie energiepakketten op basis van onder andere groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende klantervaring

Meer en meer huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Hiervoor check je de gemiddelde cijfers en actuele beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Zwaagdijk.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer eerst de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zwaagdijk werkt vandaag nog in een online omgeving. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn aanzienlijk lager dan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden in het geval je meer gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Huisduinen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Zwaagdijk is ook mogelijk door geld te steken in verantwoorde installaties zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie van het gas afgaan. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Zo draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Zwaagdijk vergelijken Direct een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten