Gas en licht vergelijken Huisduinen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het verstookte gas drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het verstandig om te bekijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Huisduinen vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in. Middels de vergelijker kan je vlug de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Huisduinen [Update maart 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één verzamel contract. Water wordt geregeld via het waterbedrijf werkzaam rondom Den Helder (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Huisduinen kan gemakkelijk bij één bedrijf. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl vind je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Stedin prijzen).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, grijs, zon, groen, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Huisduinen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers? Hieronder ontdek je de vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen wel per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €75 – €160. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Huisduinen vegelijken. In de tabel detecteer je geschatte tarieven voor verschillende type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Huisduinen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Den Helder.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €121,5 €131,5 €140,5
Tussenwoning €107 €140 €153,75 €165
Hoekwoning €131 €150,25 €167,5 €178,5
2 onder 1 kap €146,5 €170 €183,75 €192
Villa €178,75 €199,75 €212,5 €222,75
Standaard €123,25 €144,5 €160,5 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Normaal is een stroomprobleem heel erg snel gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Huisduinen? Of je nu stroom afneemt bij Energieflex en Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Intergas of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit vandaag nog aan de hand van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Op het ogenblik kan je profiteren van velerlei duurzame installaties die op lage kosten draaien. Onder andere zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Tegenwoordig werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Belt-Schutsloot vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan zeker de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van 0windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Hiervoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Huisduinen.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer hierom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Huisduinen werkt vlug online. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden als je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Spanbroek afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Huisduinen kan natuurlijk door te investeren in milieuvriendelijke installaties als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Huisduinen vergelijken A la minute een licht & gas abonnement aanvragen en afsluiten