Gas en licht vergelijken Aldeboarn Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gasverbruik beïnvloedt jouw energierekening. Hierdoor is het goed om te zien welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Vlug gas en licht leveranciers in Aldeboarn vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in. Middels de energievergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Aldeboarn [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de regio Heerenveen (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Aldeboarn kan gelukkig wel bij één leverancier. Door middel van de gaslicht-vergelijker achterhaal je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Doorloop snel de stappen hieronder (of check gas licht Greenchoice).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen uit NL, wind, groen, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Aldeboarn.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij NLE, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers? In de kolommen hierna detecteer je actuele veel afgesloten gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren nogal per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €105 tot €245. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Aldeboarn vegelijken. In de tabel achterhaal je de doorsnee tarieven voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Aldeboarn. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Heerenveen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €120,25 €130,5 €143,25
Tussenwoning €109,25 €140 €153,5 €162,5
Hoekwoning €130 €149,75 €168,25 €176,25
2 onder 1 kap €144,5 €168,75 €183,25 €192,25
Landhuis €176,25 €199,75 €212,25 €222,25
Modaal €124,5 €146 €160,5 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem heel erg snel gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Aldeboarn? Dit is nooit exclusief te wijten aan E.ON of MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie beperken kan op verschillende manieren. Op deze pagina zie je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of neem een HR-ketel van AWB, Remeha, Atag, Vaillant of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij binnen no-time door middel van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage bestaan er interessante groene installaties die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Holland kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Rijs vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan probleemloos de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier (die levert in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan zeker het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste ratings

Een deel van de mensen hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en de laatste comments van afnemers voor energiebedrijven Aldeboarn.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bekijk om die reden de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Aldeboarn kan binnen no-time via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn aanzienlijk gunstiger dan die voor consumenten. De compensatie kan flink oplopen op het moment dat je meer gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Kamerik afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Aldeboarn? Doe dit door een belang te nemen in duurzame installaties zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Op deze manier draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Aldeboarn vergelijken Nu een licht en gas contract afsluiten & aanvragen