Gas en licht vergelijken Enter Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gasverbruik beïnvloedt je energierekening. Om die reden is het geen gek idee om te bekijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Vlug gas en licht leveranciers in Enter vergelijken? Voer je adres + verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Enter [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via één verzamel contract. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Wierden (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Enter doen de meesten bij één aanbieder. Aan de hand van onze tool detecteer je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de stappen hieronder (of check Powerpeers korting).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Overijssel).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit EU, wind, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Enter.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE of ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? Onderstaand bekijk jij een aantal veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen enorm per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €120 tot €185. Snel de gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Enter vegelijken. In de tabel tref jij de modale prijzen voor enkele soorten huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Enter. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Wierden.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €122,75 €131 €142,25
Tussenwoning €107,25 €138,25 €154,75 €165,5
Hoekwoning €131,25 €151,5 €168,25 €176,75
2 onder 1 kap €146,5 €170 €181,75 €192,75
Landhuis €179 €197,75 €214 €222,5
Gemiddeld €122 €144,75 €158,5 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Enter? Of je nu klant bent bij Allure Energie of Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten reduceren is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Zoals “het gebruik van lichtdimmers ” en “Let bij het energieverbruik als je een (nieuwe) wasmachine koopt.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, Vaillant, AWB of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je vandaag nog aan de hand van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Heden ten dage kan je profiteren van verschillende groene systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtenet, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Holland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Westerbeek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan eenvoudig de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je spot onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem hiervoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van bijv. groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste klantervaring

Sommige Nederlanders willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Enter.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Bekijk als eerste het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Enter gaat nu door het internet. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Oosterleek afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Enter? Doe dit door een belang te nemen in milieuvriendelijke installaties als biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Enter vergelijken Probleemloos een gas en stroom contract aanvragen en afsluiten