Gas en licht vergelijken Uithuizermeeden Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gasverbruik beïnvloedt je energierekening. Daarom loont het om te vergelijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Uithuizermeeden vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Aan de hand van deze website kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Uithuizermeeden [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één compleet abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de regio Eemsmond (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Uithuizermeeden kan gelukkig wel bij één leverancier. Door middel van de vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over goedkope tarieven Pure Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, wind, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Uithuizermeeden.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE? Onderstaand achterhaal je actuele top stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen enorm per gezin. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €80 tot €160. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Uithuizermeeden vegelijken. Hieronder ontdek je aannemelijke energiekosten voor verschillende soorten woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Uithuizermeeden. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder tref jij het verwachte energieverbruik in de regio Eemsmond.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €121,5 €132 €142,25
Tussenwoning €107,75 €141,25 €153,75 €163,75
Hoekwoning €129,25 €150 €169 €177,75
2 onder 1 kap €145 €170,5 €181,75 €191,75
Landhuis €178,75 €197,25 €212,75 €221,25
Gemiddeld €122 €145,75 €160,25 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Door de bank genomen zijn stroomproblemen in no-time weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Uithuizermeeden? Dit is niet afhankelijk van DELTA of Vattenfall: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website zie je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “let op het energielabel ” en “De gordijnen dicht doen.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, AWB, Nefit, Vaillant of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Ga voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je onmiddellijk middels onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Op het ogenblik kan je profiteren van allerlei “groene” oplossingen die goedkoop verwarmen. Denk aan infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Nederland vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Mensingeweer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan meteen de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt binnen no-time de goedkoopste aanbieder (die levert in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas + stroom pakketten met bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Steeds meer woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en nieuwe reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Uithuizermeeden.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer dus de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Uithuizermeeden kan vlug door het internet. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden zodra je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Enter afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Uithuizermeeden gebeurt ook door te investeren in duurzame installaties zoals biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Uithuizermeeden vergelijken Eenvoudig een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten