Gas en licht vergelijken Mensingeweer Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energienota. Daarom is het slim om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Mensingeweer vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de vergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je nu de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Mensingeweer [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via één compleet abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf in de provincie De Marne (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Mensingeweer is gewoon mogelijk bij één partij. Middels gaslichtafsluiten.nl zie je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check prijzen vergelijken van Huismerk Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, grijs, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Mensingeweer.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via MijnAansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Eneco, Vattenfall, NLE, Essent of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio? In de opsomming bekijk jij onze populaire energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren nogal per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €80 en €170. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Mensingeweer vegelijken. In het schema hieronder ontdek je de modale tarieven voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Mensingeweer. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel tref jij het geschatte energieverbruik in de regio De Marne.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €122,5 €133,25 €143,25
Tussenwoning €109 €140,5 €155 €164,5
Hoekwoning €129,75 €150,75 €168 €179,5
2 onder 1 kap €145,75 €167,5 €182,5 €192,5
Vrijstaand €178,75 €197,5 €212,25 €222,5
Gemiddeld €123 €144,25 €158,25 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Mensingeweer? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl en/of UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina vind jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Stel je vriezer niet te koud af.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij onmiddellijk door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Heden ten dage vind je aantrekkelijke groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Eefde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval moeiteloos de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” optie. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van 0groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste ratings

Opvallend veel mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Hiervoor check je het eindcijfer en nieuwe reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Mensingeweer.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Check altijd jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Mensingeweer gaat meteen online. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn aanzienlijk gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen groter worden op het moment dat je veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Westerbeek afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemers willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Mensingeweer is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Mensingeweer vergelijken Simpel een gas en elektra contract afsluiten & aanvragen