Gas en licht vergelijken Ane Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gasverbruik zie je terug in je energierekening. Hierdoor is het verstandig om te vergelijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Ane vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kan je nu de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ane [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest vitale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Hardenberg (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Ane kan gemakkelijk bij één partij. Dankzij de vergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk abonnementen van DELTA).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, wind, groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Ane.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is gepast bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie of Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE? Hierna zie je actuele scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De kosten verschillen wel per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €75 tot €250. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Ane vegelijken. In de tabel zie je de doorsnee energiekosten voor verschillende soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Ane. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema vind jij het verwachte energieverbruik in de regio Hardenberg.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €120,75 €133 €140,75
Tussenwoning €109 €139 €152,75 €163,5
Hoekwoning €132 €149,75 €167,75 €176,25
2 onder 1 kap €147 €168 €182,5 €194,25
Bungalow €177,75 €198,75 €212,5 €222,75
Gemiddeld €122,75 €144,75 €158,25 €168,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken weggewerkt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Ane? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl of Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. O.a. “de verwarming omlaag doen ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Atag, Vaillant, Intergas of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat moeiteloos aan de hand van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van allerlei verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Op dit moment vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Rozendaal vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan eenvoudig de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet nu de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Overijssel) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van onder andere groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Een deel van de consumenten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Hiervoor neem je als uitganspunt het eindcijfer en de laatste reviews van klanten voor energiebedrijven Ane.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk daarom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ane kan vlug online. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn aanzienlijk voordeliger dan die voor consumenten. De korting kan toenemen in het geval je veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Klarenbeek afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemers willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Ane? Doe dit door te beleggen in “groene” systemen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Ane vergelijken Snel een gas en elektra abonnement afsluiten + aanvragen