Gas en licht vergelijken Hattem Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Hattem vergelijken? Geef je woongegevens en verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de energievergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hattem [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest onmisbare voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Hattem (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Hattem doen de meesten bij één organisatie. Middels deze website vind jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Westland Infra stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, wind, zon, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Hattem.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom volstaat in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Essent of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers? Hieronder bekijk jij de vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen enorm per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €95 tot €155. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Hattem vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je aannemelijke prijzen voor enkele soorten woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Hattem. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Hattem.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €122,75 €132,25 €142,75
Tussenwoning €108,25 €139,75 €153,5 €163,5
Hoekwoning €129,75 €149,25 €169,25 €179,25
2 onder 1 kap €145 €170,25 €184,5 €194
Landhuis €178 €199 €214,75 €221,75
Doorsnee €122,25 €145 €159 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. In de regel is een stroomprobleem in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hattem? Of je nu klant bent bij Eneco of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten reduceren is te doen op diverse manieren. Hieronder vind jij aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “gebruik alleen A++ producten ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Atag, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit zonder problemen aan de hand van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van velerlei duurzame systemen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is het beste? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Aagtekerke vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan ogenblikkelijk de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Veel contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Daarvoor kijk je naar het eindcijfer en recentelijke beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Hattem.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Check hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hattem is moeiteloos via de pc. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn aanzienlijk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan sterk oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Rotterdam afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Hattem kan natuurlijk door te gaan voor groene oplossingen zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Hattem vergelijken Vandaag nog een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten