Gas en licht vergelijken Hardinxveld-Giessendam Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energierekening. Hierdoor is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Hardinxveld-Giessendam vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in. Middels de energievergelijker kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hardinxveld-Giessendam [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de basis voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Hardinxveld-Giessendam (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Hardinxveld-Giessendam doen de meesten bij één maatschappij. Aan de hand van de energievergelijker bekijk jij de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over NLE stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen, wind, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Hardinxveld-Giessendam.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? In de volgende lijst vind je diverse veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen flink per gezin. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €115 – €220. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Hardinxveld-Giessendam vegelijken. Onderstaand tref je geschatte tarieven voor veel voorkomende woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Hardinxveld-Giessendam. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Hardinxveld-Giessendam.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €120,75 €133,5 €143
Tussenwoning €109 €140,25 €152,75 €164,25
Hoekwoning €130,25 €152,5 €169 €176,5
2 onder 1 kap €146 €167,5 €181,25 €194
Landhuis €178,25 €197,25 €213,5 €223,75
Doorsnee €123,25 €145,75 €161,5 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (denk aan Westland Infra). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Normaal zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten gefixt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Hardinxveld-Giessendam? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze website vind jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “apparaten uitschakelen ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Remeha, Intergas, Nefit of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij vandaag nog middels ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van velerlei verantwoorde producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Op dit moment zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Zwiggelte vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan simpelweg de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Veel consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en betrouwbare meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Hardinxveld-Giessendam.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer hierom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hardinxveld-Giessendam is ogenblikkelijk door het internet. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energiekosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn soms gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan groter worden wanneer je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Roderwolde afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Hardinxveld-Giessendam gebeurt ook door te investeren in verantwoorde energiebronnen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Hardinxveld-Giessendam vergelijken Simpel een stroom & gas contract aanvragen + afsluiten