Gas en licht vergelijken Roderwolde Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gasverbruik drukt zwaar op jouw energiekosten. Daarom is het goed om te bekijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Roderwolde vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Door middel van deze website kan jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Roderwolde [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest elementaire voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een totaal abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf uit de omgeving Noordenveld (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Roderwolde kan gelukkig wel bij één organisatie. Geholpen door de vergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk maandelijkse kosten Huismerk Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, grijs, zon, wind, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Roderwolde.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is voldoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Qurrent? Onderstaand achterhaal jij actuele scherpe pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen nogal per woning. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €105 en €195. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Roderwolde vegelijken. Onderstaand tref jij aannemelijke gas-licht kosten voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Roderwolde. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Noordenveld.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €121,25 €133 €143,5
Tussenwoning €106,75 €141,25 €155,25 €163,25
Hoekwoning €132,5 €150 €168 €177,25
2 onder 1 kap €145,75 €167,75 €183,5 €191,75
Villa €179,5 €200,25 €214,25 €224,25
Doorsnee €121,5 €146,25 €159,5 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Roderwolde? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl en/of Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder vind jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Gebruik zo weinig mogelijk apparaten die warm worden.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Intergas, Atag, Remeha of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat eenvoudig middels onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag kan je profiteren van interessante “groene” systemen waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energieleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Hurdegaryp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan à la minute de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem hiervoor als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Enkele consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het klantcijfer en recentelijke reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Roderwolde.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer altijd de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Roderwolde kan binnen no-time via de pc. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms goedkoperdan die voor consumenten. De compensatie kan toenemen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een stukje van je privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Boerakker afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Roderwolde is ook mogelijk door te gaan voor duurzame energiebronnen als infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Roderwolde vergelijken Snel een gas & licht contract afsluiten + aanvragen