Gas en licht vergelijken Hurdegaryp Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het verstookte gas drukt zwaar op de energiekosten. Vandaar is het goed om te analyseren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Hurdegaryp vergelijken? Voer je adres en ook verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hurdegaryp [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Tytsjerksteradiel (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Hurdegaryp kan gelukkig wel bij één organisatie. Geholpen door onze tool achterhaal jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over De Vastelastenbond tarieven mei 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (wind, groen, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Hurdegaryp.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco of Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? In de kolommen hierna tref jij de populaire energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening varieert tussen €80 en €205. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Hurdegaryp vegelijken. In het schema hieronder tref jij aannemelijke energiekosten voor populaire soorten woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Hurdegaryp. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Tytsjerksteradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €123,25 €130,25 €142,75
Tussenwoning €107,75 €141,5 €155 €163,25
Hoekwoning €132,25 €150 €168,5 €178,25
2 onder 1 kap €146 €170 €183,5 €193,25
Bungalow €179,5 €198 €215 €223
Modaal €122,25 €146,75 €161 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Hurdegaryp? Of je nu klant bent bij Allure Energie en UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website achterhaal jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, AWB, Remeha, Vaillant of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je eenvoudig door het toepassen van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig bestaan er allerlei “groene” energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Benthuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan ogenblikkelijk de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier (die levert in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem hiervoor de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Goede recensies

Enkele huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie zijn belangrijk. Hiervoor lees je het klantcijfer en betrouwbare beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Hurdegaryp.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer daarom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hurdegaryp werkt eenvoudig via de pc. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn aanzienlijk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan sterk oplopen als je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Sprundel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Hurdegaryp? Dat kan door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Hurdegaryp vergelijken Eenvoudig een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen