Gas en licht vergelijken Sprundel Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het verstookte gas kom je weer tegen in de energienota. Hierom is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Sprundel vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verwachte gas-licht verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sprundel [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf actief in de buurt van Rucphen (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Sprundel is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Door middel van onze tool zie je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk vergelijk direct Coteq Netbeheer).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Sprundel.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kiezen jullie voor Eneco, Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio? Hieronder achterhaal je diverse kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €110 en €200. À la minute de gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Sprundel vegelijken. Hierna vind jij mogelijke energiekosten voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Sprundel. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Rucphen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €120,75 €130,25 €140,25
Tussenwoning €107 €138,25 €154 €164
Hoekwoning €130,5 €152 €166,5 €178
2 onder 1 kap €147 €167,5 €182 €194,5
Bungalow €177 €200,25 €213 €221,5
Doorsnee €122,75 €145,25 €160,5 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal komt dit door de netbeheerder (zoals Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Sprundel? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en/of Powerpeers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand ontdek je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “kouder douchen ” en “Hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, Remeha of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat nu door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op het ogenblik zijn er allerlei groene oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Lellens vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan binnen no-time de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij bekijkt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas met onder andere zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Een deel van de woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om dit te weten te komen check je het eindcijfer en recentelijke meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Sprundel.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bekijk altijd het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sprundel werkt snel online. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig scherper dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen zodra je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van je privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Deurne afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemingen hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Sprundel is ook mogelijk door een belang te nemen in milieuvriendelijke systemen zoals pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Sprundel vergelijken Eenvoudig een gas & licht contract afsluiten + aanvragen