Gas en licht vergelijken Deurne Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Nu gas en licht leveranciers in Deurne vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Deurne [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de basis aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Deurne (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Deurne doen de meesten bij één organisatie. Via de vergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek Cogas 1 jaar contract april 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Deurne.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie of ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst vind je diverse veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €95 tot €180. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Deurne vegelijken. In de tabel bekijk jij aannemelijke energiekosten voor diverse soorten huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Deurne. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Deurne.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €121,75 €130,75 €142,75
Tussenwoning €107,25 €138,5 €155,5 €165,25
Hoekwoning €132 €152 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €145,5 €169 €183,25 €194,5
Vrijstaand €176,75 €199,25 €213 €223,25
Doorsnee €123 €145,5 €161,5 €171

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Normaliter is een stroomprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Deurne? Of je nu klant bent bij Engie of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand tref jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “led-lampen gebruiken ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, Atag of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je eenvoudig door het toepassen van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag is er keuzen uit veel groene systemen die op lage kosten draaien. Neem nou infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Veldhoven vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval eenvoudig de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste waardering

Meer en meer woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de totale beoordeling en betrouwbare recensies van klanten voor energiebedrijven Deurne.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Controleer dus de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Deurne gaat meteen via internet. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms gunstiger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Nieuw-Vennep afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Deurne? Doe dit door te gaan voor milieuvriendelijke oplossingen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Zo draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Deurne vergelijken Zonder moeite een licht en gas contract afsluiten + aanvragen