Gas en licht vergelijken Nieuw-Vennep Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op je energierekening. Hierom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Nieuw-Vennep vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. D.m.v. onze tool kan jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw-Vennep [Update december 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Haarlemmermeer (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Nieuw-Vennep doe je wel bij één bedrijf. Via de gaslicht-vergelijker vind je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de stappen hieronder (of check energie via Stedin).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, zon, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Nieuw-Vennep.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten december 2023

Wil jij graag bij Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco of Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent? Hieronder ontdek je de huidige veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten wisselen enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €110 – €235. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Nieuw-Vennep vegelijken. In onderstaand schema ontdek je mogelijke kosten voor verschillende type huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw-Vennep. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Haarlemmermeer.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €121 €130,75 €143,5
Tussenwoning €109,5 €139,75 €153,5 €163,75
Hoekwoning €131,5 €152,5 €168,5 €177,75
2 onder 1 kap €144,5 €168,5 €182 €191,5
Bungalow €176,75 €198 €215 €223
Gemiddeld €121,5 €146,5 €161 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken opgelost. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Nieuw-Vennep? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl en/of Vrijopnaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder detecteer je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “gebruik niet de standby modus ” en “Zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, Intergas of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij onmiddellijk door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Op het ogenblik bestaan er aantrekkelijke verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Denk aan pelletkachel, infraroodpanelen, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Finsterwolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan meteen de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt direct de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies hiervoor als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste recensies

Sommige contractanten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de gemiddelde cijfers en recentelijke reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Nieuw-Vennep.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer eerst de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw-Vennep werkt onmiddellijk door het internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan flink oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Wons afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nieuw-Vennep? Doe dit door te kiezen voor verantwoorde energiebronnen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Nieuw-Vennep vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen