Gas en licht vergelijken Finsterwolde Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energienota. Vandaar loont het om te vergelijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Finsterwolde vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Geholpen door deze website kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Finsterwolde [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de basis voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een totaal abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Oldambt (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Finsterwolde kan gemakkelijk bij één organisatie. Door middel van deze website tref je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Oxxio welkomstkorting mei 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen, zon, wind, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Finsterwolde.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is gepast bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Essent of Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? In de opsomming bekijk jij de huidige veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen wel per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €90 en €195. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Finsterwolde vegelijken. Via de volgende tabel tref jij de doorsnee tarieven voor enkele woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Finsterwolde. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Oldambt.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €123,25 €133,25 €140,5
Tussenwoning €107,25 €138,75 €154,5 €165,25
Hoekwoning €130,5 €151,75 €168,25 €177,75
2 onder 1 kap €145,25 €168 €181,25 €193,75
Landhuis €178,5 €197,5 €212,5 €222,25
Modaal €122,5 €146,25 €159,75 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Finsterwolde? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “De vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Intergas, Remeha, Vaillant of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat vandaag nog door gebruik van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Heden ten dage kan je profiteren van veel “groene” energiebronnen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Wijhe vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan gemakkelijk de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Groningen) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer daarvoor het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Goede reviews

Een groeiend aantal woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en nieuwe meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Finsterwolde.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer dus de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Finsterwolde kan snel in een online omgeving. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn aanzienlijk lager dan die voor consumenten. Het voordeel kan sterk oplopen wanneer je een boel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Ottersum afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemers willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Finsterwolde? Dat kan door te gaan voor duurzame installaties zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Dus: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Finsterwolde vergelijken Gemakkelijk een gas & elektra contract afsluiten en aanvragen