Gas en licht vergelijken Ottersum Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar is het verstandig om te checken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Ottersum vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Dankzij onze tool kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ottersum [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest cruciale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één verzamel contract. Het water sluit je af via het waterbedrijf uit de omgeving Gennep (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Ottersum doe je wel bij één leverancier. Geholpen door de energievergelijker tref je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek energieleverancier Leon Zeewolde).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Ottersum.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kiezen jullie voor NLE, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall of Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? Hierna bekijk jij de top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen aanmerkelijk per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €90 – €190. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Ottersum vegelijken. Hierna detecteer je de modale kosten voor verschillende type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Ottersum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Gennep.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €123,25 €130,5 €143,25
Tussenwoning €107,25 €141 €153,25 €164
Hoekwoning €132 €151,75 €169,5 €179,25
2 onder 1 kap €146,25 €169 €181,5 €194,5
Villa €179,25 €199,5 €212,5 €224,5
Modaal €122,25 €146,75 €161 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Meestal zijn stroomproblemen heel erg snel opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Ottersum? Of je nu klant bent bij Budget Energie en Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina achterhaal je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “neem een waterbespaarder ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, AWB, Atag, Remeha of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij eenvoudig aan de hand van onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag kan je profiteren van interessante “groene” producten die veel minder stroom gebruiken. Onder andere infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In ons land zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is het beste? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Heelsum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval onmiddellijk de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Of wil jij pakketten voor elektra en gas met bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Goede reviews

Opvallend veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het eindcijfer en recente meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Ottersum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Check eerst de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ottersum gaat eenvoudig in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. Het voordeel kan hoger worden in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Anloo afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Ottersum? Dat kan door een belang te nemen in verantwoorde producten zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zodoende draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ottersum vergelijken Snel online een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen