Gas en licht vergelijken Anloo Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas heeft veel invloed op de energiekosten. Om die reden is het slim om te zien welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Anloo vergelijken? Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in. Geholpen door deze website kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Anloo [Update september 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier uit de omgeving Aa en Hunze (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Anloo doe je wel bij één maatschappij. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over abonnementen van Fenor).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, zon, groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Anloo.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is genoeg bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten september 2023

Ben je al bekend met Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? Hierna achterhaal je een aantal top pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen behoorlijk per gezin. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €105 – €155. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Anloo vegelijken. Via de volgende tabel vind je de gemiddelde kosten voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Anloo. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122,25 €133,5 €141,25
Tussenwoning €109,25 €140,25 €152,25 €164,5
Hoekwoning €130,5 €151 €167 €176,75
2 onder 1 kap €145,75 €170,25 €183,75 €194
Bungalow €176,5 €197,5 €214,75 €223
Modaal €122,75 €146,75 €159,75 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Doorgaans zijn stroomproblemen in no-time beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Anloo? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl of Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand vind je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “gebruik niet de standby modus ” en “Je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Vaillant, Nefit, Remeha of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je vandaag nog door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op het ogenblik bestaan er verschillende milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. Onder andere zonneboiler, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Ruurlo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan eenvoudig de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem hiervoor de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten op basis van onder andere groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Hoogste ratings

Veel mensen hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en transparantie zijn belangrijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en recentelijke reviews van klanten voor energiebedrijven Anloo.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer altijd de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Anloo kan onmiddellijk in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig scherper dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden als je veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Kloosterburen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Anloo? Dat kan door te investeren in milieuvriendelijke installaties zoals pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Anloo vergelijken Nu een gas & stroom abonnement afsluiten & aanvragen