Gas en licht vergelijken Lellens Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in de energiekosten. Hierdoor loont het om te controleren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Lellens vergelijken? Geef je woongegevens & verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de vergelijker kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lellens [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Ten Boer (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Lellens kan gemakkelijk bij één bedrijf. Middels de gaslicht-vergelijker tref je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Vandebron voor gas en licht).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, grijs, zon, groen uit NL, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Lellens.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Essent, Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice of ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie? Onderstaand zie je de huidige scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen behoorlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €105 tot €165. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Lellens vegelijken. In het schema hieronder detecteer je de nominale tarieven voor diverse soorten huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Lellens. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Ten Boer.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122 €131,75 €142,75
Tussenwoning €107 €140 €152,25 €164,75
Hoekwoning €130,25 €151,75 €169 €176,25
2 onder 1 kap €145 €168 €182,75 €194,5
Bungalow €177,75 €197,75 €212,75 €224
Doorsnee €123 €147,25 €160,75 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Westland Infra). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter is zo’n storing heel erg snel gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Lellens? Dit is niet afhankelijk van DELTA en Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota verminderen kan op verschillende manieren. Hierna ontdek je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Het dak isoleren.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Vaillant of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je à la minute door het toepassen van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Heden ten dage is er keuzen uit meerdere duurzame systemen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou infraroodpanelen, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket De Groeve vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval eenvoudig de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Groningen) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Sommige consumenten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en actuele comments van andere consumenten voor energiebedrijven Lellens.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer hierom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lellens kan vlug via internet. Er zijn flink wat B2B contracten. De kosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn doorgaans scherper dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen hoger worden op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Veldhoven afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Lellens is ook mogelijk door te investeren in groene systemen zoals biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zodoende draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Lellens vergelijken Probleemloos een gas en elektra contract afsluiten & aanvragen