Gas en licht vergelijken De Groeve Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energiekosten. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in De Groeve vergelijken? Geef je woongegevens en ook energieverbruik in. Dankzij onze tool kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Groeve [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Tynaarlo (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in De Groeve is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl detecteer je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek MAIN Energie contract afsluiten).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, zon, groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in De Groeve.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de volgende lijst achterhaal je onze meest gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen wel per huishouden. De maandelijkse energienota varieert tussen €120 en €170. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen De Groeve vegelijken. Hieronder vind jij de nominale energiekosten voor veel voorkomende type huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in De Groeve. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Tynaarlo.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €123 €133,25 €142,5
Tussenwoning €106,75 €140 €154,25 €162,75
Hoekwoning €129,5 €152 €168,75 €176,5
2 onder 1 kap €146,75 €168,5 €184,5 €191,25
Landhuis €179,25 €198,75 €213,75 €222,5
Gemiddeld €123,75 €147 €161,25 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. In de regel is zo’n storing in no-time weggewerkt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in De Groeve? Of je nu stroom afneemt bij Energieflex en HVC: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand tref jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “een afwasteil gebruiken ” en “Geen open haard gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je eenvoudig op basis van onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van interessante verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld zonneboiler, biomassaketel, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In ons land zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Tweede Exloërmond vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval binnen no-time de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan zeker de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met onder andere groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste klantervaring

Opvallend veel mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het klantcijfer en recente meningen van klanten voor energiebedrijven De Groeve.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check altijd de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Groeve werkt eenvoudig online. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn soms goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen in het geval je veel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Molenaarsgraaf afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in De Groeve is ook mogelijk door te beleggen in milieuvriendelijke installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten De Groeve vergelijken Zonder moeite een gas en stroom abonnement afsluiten en aanvragen