Gas en licht vergelijken Tweede Exloërmond Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Vandaar loont het om te controleren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Tweede Exloërmond vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & energieverbruik in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tweede Exloërmond [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de regio Borger-Odoorn (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Tweede Exloërmond kan gelukkig wel bij één aanbieder. Met behulp van deze website vind je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek goedkope tarieven De Vastelastenbond).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, groen uit EU, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Tweede Exloërmond.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij MijnAansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit voldoet bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hieronder zie je onze veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen wel per huis. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €105 en €250. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Tweede Exloërmond vegelijken. Onderstaand zie je de modale kosten voor populaire type huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Tweede Exloërmond. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €123 €130,25 €141,5
Tussenwoning €106,25 €140 €153 €163,5
Hoekwoning €130,5 €151,25 €167,25 €177,25
2 onder 1 kap €145,5 €169 €184 €194,5
Bungalow €176,25 €197,25 €212,25 €223,25
Doorsnee €122,75 €147,5 €160,5 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Door de bank genomen is een stroomprobleem heel erg snel beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Tweede Exloërmond? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat gemakkelijk door gebruik van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op dit moment vind je velerlei milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. Zoals zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Mastenbroek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan gemakkelijk de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom met onder andere windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Enkele consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen check je het cijfer en de laatste recensies van klanten voor energiebedrijven Tweede Exloërmond.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer altijd de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tweede Exloërmond kan snel online. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn altijd scherper dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Ellecom afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Tweede Exloërmond? Doe dit door geld te steken in “groene” installaties zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zo draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Tweede Exloërmond vergelijken Makkelijk & snel een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen