Gas en licht vergelijken Ellecom Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gasverbruik heeft veel invloed op de energiekosten. Daarom is het slim om te vergelijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Ellecom vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Aan de hand van onze tool kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je meteen de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ellecom [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de regio Rheden (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Ellecom kan gelukkig wel bij één bedrijf. Door middel van de energievergelijker detecteer je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over Clean Energy korting).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bereken het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Ellecom.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent? In de opsomming tref je diverse populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren nogal per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €115 tot €155. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Ellecom vegelijken. In onderstaand schema vind je aannemelijke energiekosten voor enkele woningtypes en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Ellecom. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Rheden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €123,25 €130,5 €142,5
Tussenwoning €106,5 €138,5 €153,25 €164
Hoekwoning €130 €150 €166,5 €178,5
2 onder 1 kap €144,5 €168,75 €183,75 €192,75
Bungalow €176,5 €197,25 €215,5 €223,75
Doorsnee €123 €147 €160,75 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken opgelost. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ellecom? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en/of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Nefit, AWB, Vaillant of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit vlug middels ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Heden ten dage is er keuzen uit allerlei duurzame energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Wekerom vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Enkele woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om hier achter te komen lees je het klantcijfer en nieuwe beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Ellecom.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bestudeer als eerste jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ellecom is onmiddellijk door het internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn doorgaans scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan toenemen als je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Ommeren afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Ellecom gebeurt ook door geld te steken in milieuvriendelijke oplossingen zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Ellecom vergelijken Probleemloos een elektra en gas contract afsluiten & aanvragen