Gas en licht vergelijken Benthuizen Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te controleren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Benthuizen vergelijken? Vul jouw locatie + geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kun je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Benthuizen [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest vitale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Alphen aan den Rijn (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Benthuizen kan gelukkig wel bij één leverancier. Via de vergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstappen Vrijopnaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit NL, grijs, groen, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Benthuizen.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl? Hieronder bekijk jij de kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren flink per huishouden. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €95 en €230. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Benthuizen vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de doorsnee prijzen voor veel voorkomende woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Benthuizen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Alphen aan den Rijn.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,75 €130,25 €143,25
Tussenwoning €108,5 €140,75 €155,25 €163
Hoekwoning €132 €150,5 €169,5 €179,5
2 onder 1 kap €145 €170 €181,25 €192,5
Bungalow €179,5 €200,5 €215,5 €222,25
Standaard €121,75 €146 €158,5 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Meestal zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Benthuizen? Het maakt niet uit of je zit bij Essent en/of Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna tref je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “een programmeerbare thermostaat ” en “Zorg dat de was die je strijkt niet te droog wordt.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, Atag of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat snel d.m.v. onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment zijn er allerlei “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Zoals zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Sint Kruis vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan eenvoudig de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met bijvoorbeeld zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende klantervaring

Een groeiend aantal woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en transparantie is onmisbaar. Hiervoor kan je kijken naar het klantcijfer en actuele comments van andere consumenten voor energiebedrijven Benthuizen.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer eerst het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Benthuizen kan direct in een online omgeving. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk scherper dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan flink oplopen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Lellens afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Benthuizen gebeurt ook door geld te steken in groene energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Benthuizen vergelijken Probleemloos een gas en licht contract afsluiten & aanvragen