Gas en licht vergelijken Zwiggelte Vergelijk alle leveranciers en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierom is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Zwiggelte vergelijken? Vul jouw locatie & energieverbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zwiggelte [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest essentiële aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Midden-Drenthe (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Zwiggelte doen de meesten bij één partij. Door gebruik te maken van onze tool bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over stroom en gas van DELTA).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon, grijs, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Zwiggelte.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice of Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent? Onderstaand zie je diverse vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen enorm per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €90 – €225. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Zwiggelte vegelijken. In onderstaand schema tref je mogelijke energiekosten voor populaire type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zwiggelte. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €123,5 €131 €141,25
Tussenwoning €108,5 €140 €153,5 €164,25
Hoekwoning €131 €152 €168 €177
2 onder 1 kap €146,75 €170,5 €184,25 €194
Bungalow €176,25 €199,5 €213,5 €222
Doorsnee €122,5 €146,5 €161 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter zijn stroomproblemen in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Zwiggelte? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent of UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie verminderen is te doen op diverse manieren. Hierna achterhaal je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “kouder douchen ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je zonder problemen met onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig is er keuzen uit aantrekkelijke “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Nederland vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Raamsdonk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval gemakkelijk de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft eenvoudig de goedkoopste maatschappij (die levert in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer daarvoor de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Hoogste beoordeling

Meer en meer woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recentelijke beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Zwiggelte.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Check dus de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zwiggelte kan snel door het internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan sterk oplopen als je meer gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Hurdegaryp afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Zwiggelte is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke systemen als pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zo draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Zwiggelte vergelijken A la minute een gas en licht abonnement afsluiten + aanvragen